Konstrukční body miniaturního jističe

⑴ Koordinacejističa jistič by měl vzít v úvahu hodnotu okamžitého uvolnění jističe horní úrovně, která by měla být větší než maximální očekávaný zkratový proud na výstupním konci jističe nižší úrovně.Pokud se hodnota zkratového proudu příliš neliší, může nadřazený jistič zvolit spouštěcí jednotku s krátkým časovým zpožděním.
⑵ Když je zkratový proud větší nebo roven nastavené hodnotě okamžité spouště jističe omezujícího proud, během několika milisekund se vypne.Pro spotřebiče nižší úrovně ochrany proto není vhodné používat k dosažení požadavků selektivní ochrany jistič.
(3) U jističe s krátkým zpožděním, kdy je jeho časový limit nastaven na maximální zpoždění, klesá jeho zapínací a vypínací schopnost.V obvodu selektivní ochrany proto zvažte volbu spínací a vypínací kapacity jističe s krátkým zpožděním, aby byly splněny požadavky.
⑷ Rovněž je třeba vzít v úvahu, že návratová charakteristika zkratového zpoždění jističe horní úrovně a křivka akční charakteristiky jističe nižší úrovně by se neměly protínat a křivka krátkého zpoždění a okamžitá charakteristika by se neměly protínat.
⑸ Když se jistič a pojistka používají společně, je třeba vzít v úvahu koordinaci horní a dolní úrovně.Ampérsekundová charakteristika jističe by měla být porovnána s ampérsekundovou charakteristikou pojistky, aby byla zajištěna selektivita ochrany v případě zkratového proudu.
⑹ Když se jistič používá k ochraně distribučního obvodu, měl by být vybrán jistič s nadproudovou spouští s velkým zpožděním.Když na konci vedení dojde k jednofázovému zemnímu zkratu, zkratový proud není menší než okamžitý nebo krátkodobě zpožděný nadproud jističe 1,5násobek nastaveného proudu spouště.

profil společnosti

Changan Group Co., Ltd.je výrobcem a vývozcem energieprůmyslová elektrická zařízení.Jsme odhodláni zlepšovat kvalitu života a životního prostředí prostřednictvím profesionálního týmu výzkumu a vývoje, pokročilého řízení a efektivních služeb.

Tel: 0086-577-62763666 62780116
Fax: 0086-577-62774090
E-mail: sales@changangroup.com.cn


Čas odeslání: 21. října 2020